Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Con, miniatyyripelit, MTG, roolipelit, AMV, anime... – jos jokin, tai kaikki näistä ovat sinulle tuttuja, tai haluaisit tietää mistä on kyse - saatat olla etsimämme henkilö! Kaikki innokkaat, kokemattomat ja kokemusta omaavat ovat tervetulleita rakentamaan yhdessä Hypeconia

Etsimme tänä vuonna vänkäreitä anime- & pelipuolelle. Animepuolella voit työskennellä yleisvänkärinä, pihan puolella, infossa, tekniikkavänkärinä, tai myyntisalissa. Pelipuoli taasen on eri rakennuksessa sijaitseva puoli, jossa voit myös toimia yleisvänkärinä, infossa tai tekniikassa. Hommaa riittää laidasta laitaan, joten jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mielekästä tehtävää.

Vänkärinä sitoudut osallistumaan conia edeltävänä pidettävään valmistelupäivään ja conin jälkeiseen loppusiivoukseen. Vastapainoksi pääset jättämään kädenjälkesi suosittuun tapahtumaan ja viettämään kivaa aikaa mukavassa porukassamme! :)

Tehtäviä tullaan tarkentamaan vänkärien infokirjeessä, jonka saat ilmoittautuessasi vänkäriksi. Sinun ei tarvitse vielä sitoutua mihinkään tehtävään, mutta meille olisi tärkeää kuulla kummasta puolesta olet kiinnostunut ja mitä haluaisit alustavasti tehdä Hypeconissa.

Ohjeet hakemiseen:

Lähetä haku sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Otsikoi viesti “Vänkäri” ja sisällytä siihen seuraavat asiat:

– nimi

– ikä

– mahdollinen kokemus vänkäröinnistä

– kummalla puolella haluat työskennellä

– mitkä tehtävät kiinnostaisivat sinua

Amppari pelkka WEB

Lue myös

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa