Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Poltin itseni loppuun auttaessani ystävääni

Muita ihmisiä ympärillä on hyvä välillä auttaa, mutta oman jaksamisen rajoissa. Ei kannata yrittää auttaa liikaa. Ihminen jolla on itsellään ongelmia mielenterveyden kanssa ei välttämättä huomaa, vaikka polttaisi sinut loppuun.

Matias muuttaa maailmaa

Matias Hyvinkäältä päätti tarttua munteko –videohaasteeseen ja muuttaa maailmaa! Meidän jokaisen pienillä ja suurilla teoilla on merkitystä niin itselle, läheisille kuin koko yhteiskunnalle.

Tervetuloa rakentamaan yhdessä Hypeconia!

Con, miniatyyripelit, MTG, roolipelit, AMV, anime... – jos jokin, tai kaikki näistä ovat sinulle tuttuja, tai haluaisit tietää mistä on kyse - saatat olla etsimämme henkilö! :) Kaikki innokkaat, kokemattomat ja kokemusta omaavat ovat tervetulleita rakentamaan yhdessä Hypeconia

Elokuva Ready Player One

Steven Spielbergin ohjaama Ready Player One elokuva - tarkoitettu vain videopelien pelaajille? Elokuva-arvostelu by Tessa

Last chance - Red Carpetissa paikka vielä muutamalle!

Red Carpet –lyhärihommat ovat pyörähtäneet käyntiin! Leffoja on tulossa monen ikäisiltä ja monesta genrestä.

Tessa - Kuukauden suosikit

Sponsoroimattomat kuukauden suosikit Netflixistä, kosmetiikasta, sovelluksista ja musiikista :)

Kun ei osaa luottaa itseensä

Mistä kaikki alkoi, mistä valheet syntyivät? Miksi valehtelu jatkui, ja mitä seurauksia siitä oli? Mistä tietää voiko itseensäkään enää luottaa?

Kiira - Rakkaudesta se hevonenkin potkii?

Kun on paikka, jossa on hyvä yhteishenki ja jossa ei tarvii pelätä, on mahdollista saada uusia kavereita ja ei tarvii ajatella kiusatuksi tulemista. Kaikki tarvii paikan missä voi hengittää.

Mikä some, mikä turvallisuus?

Me ollaan saatu toimittajaporukalla idea maanantai-illan hämärässä, että haluttaisiin kysellä nyt teiltä vähän >>sosiaalisesta mediasta<<. Idea syntyi meidän keskusteluista koulukiusaamisen ja kaiken muun maan ja taivaan väliltä.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa