Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Muuttoa ja tunteiden sekamelskaa, onneks on etsivät

Sain tänään juuri hyvän muistutuksen siitä, että kuinka tärkeää etsivä nuorisotyö ja ohjaamot on. Teette todella tärkeetä työtä, ja teistä on todella apua kun asiat tuntuu hankalilta.

Kirjoitus, joka riipi sydäntäni

Translain uudistuksesta on käynyt kiivas keskustelu lähikuukausina, kuinka paljon tästäkin asiasta pitää puhua, että asioihin saadaan muutosta ja maailman tasa-arvotilanne saataisiin nousemaan? Kuinka pitkälle meidän pitää mennä perusihmisarvon saavuttamiseksi?

Hypecon tulee, oletko valmis?

Hypecon on hyvinkääläinen anime- ja pelitapahtuma, jossa pääset tutustumaan niin puheohjelmiin, Warhammeriin, myyntipöytiin kuin upeisiin esityksiin lavalla – ja vaikka mihin muuhun! Seuraava Hypecon järjestetetään 16.6.2018 klo 10-21, Hyvinkään kaupungintalon sekä Takomon tiloissa.

Vapaaehtoiseksi Red Carpet -elokuvafestivaaleille?

Red Carpet -elokuvafestivaali hakee vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan festivaalia! Vapaaehtoisilta odotetaan vähintään 15 vuoden ikää, hyvää asennetta ja tiimityötaitoja. Aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla.

Elämän kivuliaita käännekohtia sekä mämmiä

Kohtaus kulkee kulisseissa nimellä Mämmikohtaus sen erityisen groteskin mämminahminnan vuoksi. Siinä henkilömme toteuttaa ajatuksissaan mielihalujaan täysin estoitta. Kunhan saadaan keho ja mieli tyydytettyä.

Tessa: Tiesitkö että

Siitä on nyt n. 2 vuotta, kun One Direction bändi jäi tauolle. Olin pienempänä suuri One Direction fani ja pääsin käymään, jopa heidän keikalla. Enää en ole mikään tämän bändin fani, mutta hyväksi muistoksi bändistä on tämä artikkeli tehty.

Maanantain radio-ohjelma- Nuorten parlamentti

Hygezine oli mukana Nuorten Parlamentissa. Aamulla toimittajat joutuivat heräämään aikaisin, sillä lähtö oli Sillalta klo 7. Miten päivä Hygezinen toimittajilla Tessalla, Miialla, Elinalla ja Henriikalla oikein sitten meni?

CLEDOKSEN HAASTATTELU //Miia & Tessa

Päivä enne Cledoksen haastattelua oli kiireinen ja mutkikas, mutta koulusta päästyä kotiin oli jo kiire junaan, mutta kiireessä jäi minulta kamerani akku kotiin, mutta onneksi Miia tarjoutui kuvaajaksi.

Rocksprintin bändikatselmus - vielä ehdit mukaan!

Hyvinkään kaupungintalolla järjestetään 23.5.2018 Rocksprintin bändikatselmus klo 18. Mukaan voi ilmoittautua 10.5. mennessä – raadin valitsema voittaja pääsee esiintymään Sun Dance Dayssa lauantaina 18.8.2018 Hyvinkään Kirjastonaukiolla.

Tessa: Irreplaceable You, Olet korvaamaton

Katsoin pääsiäislomalla paljon elokuvia, mutta eniten tunteita minussa aiheutti elokuva "Irreplaceable You". Niin kuin osa teistä lukijoista jo tietääkin, olen suuri toiminta elokuvien ystävä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa