Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Tapiksen toimitus Hygezinen vieraana 17.8.2018

Tapainlinnan koulussa käynnistyi syksyllä 2018 valinnaiskurssi nimeltä Tapiksen toimitus. Tulevat toimittajat tulivat Siltaan katsomaan, miten nuorten nettilehti syntyy.

Haastattelemassa Henriikka, Helmi + Meri, Eero, sekä opet Piia & Minna!

Tessa - Kuukauden suosikit

Osa teistä on varmasti huomannut minun kirjoitustyyliäni, sillä se vaihtuu koko ajan, mutta ei hätään asia johtuu vain siitä, että etsin omaa tyyliäni tehdä ja luoda asioita. Tässä kuukauden suosikit elokuulta! :)

Ahdistus

Mun ahdistus on sitä, että tuntuu että koko maailman niskaan. Että kaikki mitä olin/olen tekemässä ei tuu ikinä tapahtumaan, tai että en saa mitään aikaiseksi ja työt kertyy mun päälle ja mä vaan hukun niiden alle.

Back to business

Lomat on lusittu & Hygezine palaa takaisin vanhoihin tapaamisaikoihin, eli kokoonnumme maanantai-iltaisin klo 18.00-20.30 Nuorisotalo Sillassa.

Tänä kesänä kahlattiin nokkosissa

Suurin haikeus vapaa-ajan päättymisestä kaikkosi viimeviikolla kukkapenkkiä kitkiessä, kasvimaata raadellessa, marjoja poimiessa, ja se nurmikko... Se on joko heinäpelto tai näkkärin pinta. Tasaisenvihreä tuoksuva matto jäi haaveeksi vain, tänä kesänä kahlattiin nokkosissa.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa