Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Helena - Näkymätöntä

” Mulla on vaan niin törkeen suuri halu auttaa. Mä en nähny, mä en vaan huomannu. Tulee jotenkin tosi voimaton olo, kun ei vaan pysty tekemään koulukiusaamiselle mitään.”

Samuel Daayata - Sneak Peak

Meillä oli n. kuukausi sitten vieraana uudessa toimistossamme nuori poppari Samuel Daayata. Vaikka tekniikka ei sinä päivänä halunnut oikein toimia, onnistui haastattelu kuitenkin hyvin. Tällä kertaa päästimme myös Samuelin fanitkin kysymään kysymyksiä, joita he olivat lähettäneet toimituksen Instagramin Directiin. 

I LOVE ME - Tessa

I Love Me – tapahtuma on hyvinvointiin ja kosmetiikkaan keskittyvä vuosittainen tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa, joka on tullut lähivuosina vielä suurempaan suosioon. Tänä vuonna I Love Me – Messut järjestettiin 19.-21.10.2018. Tänä vuonna tapahtuma tavoitti myös huimat 56 000 kävijää, joka on yli nelinkertainen määrä, mitä Hartwall Areenalle porukkaa mahtuu. Minkälainen tapahtuma sitten oli?

Bohemian Rhapsody – elokuva Queenin kehityksestä

Kävin katsomassa lauantaina Queenistä kertovan Bohemian Rhapsody –elokuvan. Kriitikot eivät olleet pitäneet elokuvasta, toisin kuin minä. Kirjoitan tämän jutun Queenin fanina, mutta pyrin tekemään tästä artikkelista mahdollisimman ymmärrettävän myös niille, jotka eivät ole yhtä perillä bändistä.

Helmi - Autokoulu

Tänään halusin siis puhua autokoulusta, tai no lähinnä autokoulun teoriasta..“Ei sitä mopoa kortilla ajeta, ehe ehe” näin meijän koulussa.

Joni - Elämä esports ammattilaisena

Jokapäiväinen elämä esports ammattilaisena on vaihtelevaa, sosiaalisuus on tärkeä osa tiimityöskentelyä. Useimmiten päivät ovat pitkiä koska päivisin yleensä pyritään tekemään jotain muuta kuin pelaamista.

SDD2018

Esiintyjiä monista genreistä, apinointia, lämmin kesäpäivä ja ennen kaikkea älyttömän upeeta meininkiä. Tätä kaikkea oli Sun Dance Day! Takaisin tunnelmaan pääset näiden haastattelujen kautta.

Valoa kohti - Kuningas Ville (& pelkkä Taivi)

Tämä podcast on ”tuotettu” osaksi kouluille tuotavaa mediatyöpajaa. Ohjelman runko koostuu vankasta mind-flowsta, aivopieruista ja lapsuuden traumoista.

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa