Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Ihana, kammottava yhteishaku & kesätyöt

Hyvinkään Nuorten Radiossa Miia, J-T & Toni, hölpöttelyn kohteena mm. ensi viikolla alkava ihana karmea yhteishaku.

Jenni, Jenna & Taivi - Some, turvallisuus ja tubetus

Mediataitoviikolla Hyvinkään Nuorten Radiossa Jenni Lappalainen, Jenna Rintala ja Taivi Toikka. Lähetykset maanantaina 4.2., keskiviikkona 6.2. & perjantaina 8.2. klo 18.15

Lava on vapaa kaikille 10–25 -vuotiaille, Nuori Kulttuurin Teatris 2019 on täällä!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Esityksen lajikirjo on laaja: puhe-, tanssi-, katu-, fyysinen ja sanaton teatteri, sekä musikaali ja performanssi- ja esitystaide.Kuuma-kuntien TEATRIS -aluefestari järjestetään
Hyvinkään Villatehtaalla 23.2.2019

Tessa: Suomen Suurin Sisähuvipuisto

Hygezinen toimittaja vieraili 3.1.2019 Messukeskuksessa järjestettävässä Suomen Suurimmassa Sisähuvipuistossa. Se on vuotuinen koko perheen tapahtuma, joka sijoittuu joulun välipäiville.

Miten selviydyin vapaaehtoisvuodestani Suomessa.

Vuoden aikana kerkeää tapahtumaan paljon ja kaikkea. Vapaaehtoisvuotensa päätteeksi haastattelimme Unkarista tullutta Liliä, joka työskenteli Hyvinkään nuorisopalveluilla Euroopan unionin rahoittamassa Erasmus+ hankkeessa. Tässä Lilin kokemuksia uudesta kulttuurista, työstä ja tunteista, joita vuosi toi tullessaan.

17.1.2019 / Hyvinkään Nuorten Radiossa J-T, Moona & Taivi

Puhutaan Rockfestista, pelimaailmasta - avataan vuoden 2019 pelikeskustelut ja nautitaan hyvästä musasta! p.s. Taivi vietti aamulla 40 minuuttia lapionvarressa, miksi?

Samuel Daayatan haastattelu

Meillä oli vieraana uudessa toimistossamme nuori poppari Samuel Daayata. Vaikka tekniikka ei sinä päivänä halunnut oikein toimia, onnistui haastattelu kuitenkin hyvin. Tällä kertaa päästimme myös Samuelin fanitkin kysymään kysymyksiä, joita he olivat lähettäneet toimituksen Instagramin Directiin.

 

Red Carpet 2019 – Oletko sinä mukana?

Tule tekemään elokuva, tai lähetä meille valmis tuotoksesi / Nuorten Red Carpet 2019 – ilmoittautuminen on alkanut!

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa