Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Täällä on hyvä ja hauska ilmapiiri. Ihmiset ovat mukavia, ja yleensä aina iloisia. Täällä voit tehdä radiota, verkkolehteä tai toteuttaa itseäsi muulla luovalla tavalla. Kaikki ovat tervetulleita, ja juuri sellaisina kuin ovat. Pientä hiukopalaakin on tarjolla pitkän koulupäivän raataneille. (Hyvää on). Nuorten mielipiteitä kuunnellaan hyvin ja jos haluat tehdä jutun kissoista, niin eiköhän sekin onnistu. Paikka on mukava ja viihtyisä, ja tilaakin on reilusti. Laitteitakin on riittävästi editointiin ja lehtijuttujen tekemiseen, ja tarvittaessa voi tuoda omankin läppärin. Ohjaaja on osaava ja erittäin mukava :) En keksi mitään moitittavaa. Somedia on parasta! 

Kirjoittanut Henriikka Rautanen

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua laittamalla viestiä hankekoordinaattori Taiville 040 674 0374 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tulemalla paikalle maanantaisin 18-20.30 Nuorisotalo Siltaan, Solbonkatu 1, 05900 Hyvinkää

Amppari pelkka WEB

Lue myös

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa