Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Onko pääsi mietitty puhki, etkä siltikään keksi yhtään joululahjaideoita? Tuntuuko suklaa jo liian kulutetulta lahjalta? Hääsäävätkö kaverisi vieressäsi ja intoilevat joulusta, mutta sinä painit tiedon kanssa, että et tiedä, mitä ostat heille lahjaksi?  Älä kuitenkaan anna paniikin vallata mieltäsi, ota näistä ideoista lempparisi ja toteuta se!

Pyjama! Oi, kuinka ihana lahjan saajan onkaan mennä aattona, joulusaunan jälkeen nukkumaan uudessa lämpimässä uniasussa! Pörrösukat ajavat saman asian! Kirja! Lahja riittää pitkäksi aikaa, ja sen voi kokea aina uudestaan! Voit tietysti kirjoittaa myös itse oman novellin, tai jos intoa riittää, romaanikin varmasti kelpaa! Itsetehty kynttilä! Niinkin perinteisestä lahjasta kuin kynttilästä saa erityisen, kun teet sen itse! Netti on pullollaan ohjeita ja mm. Suomalaisessa kirjakaupassa myydään tarvikepakkauksia kynttilän tekoon. Kuivat aineet purkkiin ja tsädää! Leivonnaiset ovat takuuvarmoja hymyntuottajia, mutta jos keittiössä peukalo menee väkisinkin keskelle kämmentäsi, voit  valita yksinkertaisen leivonnaisohjeen, kasata siinä sanotut kuivat aineet purkkiin ja antaa purkin kaverille! Muistathan laittaa lopun ohjeen lahjan mukaan. Neulo uniikit villasukat! Ylläriboxi! Osta laatikko ja kasaa sisälle kaikkea pientä kivaa! Esim. uudet koulutarvikkeet. Ne tulevat varmasti käyttöön, kun on joululoman saanut terästäytyä ja puhtia riittää uuteen lukukauteen! Olisiko kiva hyötyä lahjasta itsekin? Siinä tapauksessa osta liput teatteriesitykseen! Liitteeksi kiva teksti, jotta saaja varmasti ottaa sinut mukaan ;). 5 ilmaista läksyjenkopiontikertaa!  Värityskirja! Suomeenkin on saapunut hiljattain ns. aikuisten värityskirjoja, joiden parissa saa vapauttaa mielensä! Takuuvarma lahja myös huonolle piirtäjälle! Lämmin hali! Varmasti ihan riittävä niinkin, mutta voi myös antaa kylkiäisenä minkä tahansa lahjan kanssa! Tärkeintä on ajatus, ja hali saa kaikkien suupielet korviin!

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa