Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Suzanne Collinsin romaaneihin perustuvan Nälkäpeli-sarjan viimeinen osa, Matkijanärki osa 2, sai ensi-iltansa marraskuussa 2015. Tämä Danny Strongin käsikirjoittama ja Francis Lawrencen ohjaama elokuvasarja oli huippumenestys ja päätösosaa odotettiin innolla.

Tapahtumat jatkuivat siitä, mihin ne edellisosassa jäivät. Peeta Mellark oli aivopesty vihaamaan Katniss Everdeeniä. Vähitellen elokuvan edetessä Peeta kuitenkin oppii luottamaan Katnisiin. Samalla Katniss apuryhmineen yrittävät saada muita vyöhykkeitä kapinaan Capitolia vastaan. Tämä onnistuu ja he hyökkäävät sinne tavoitteenaan syöstää presidentti Snow vallasta.

Katniss haluaa tuttuun itsepäiseen tapaansa olla mukana taistelussa. Niinpä hän saa oman taisteluryhmän, johon liitetään myöhemmin myös presidentti Coinin käskystä Peeta. Erinäisten tapahtumien ja sodan seurauksena Katniksella on vihdoin mahdollisuus toteuttaa ainoa tehtävänsä, tappaa presidentti Snow. Katniss tekee kuitenkin oman valintansa ja joku muu saa kokea kohtalonsa. Katso niin näet, kuka!

Kokonaisuutena elokuva oli huippu. Ylitti kaikki odotukseni ja näyttelijät olivat todella taitavia! Peetan ja Katniksen rakkaus oli käsinkosketeltavissa vaikeista ajoista huolimatta. Kaiken sen sodan ja kärsimyksen keskellä oli mielenkiintoisinta seurata näiden kahden tunteita, joista rakkaus voitti aina.

Milla Koistinen

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa