Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Banaanikakkuun tarvitset: 150 g margariinia 2,5 dl sokeria 2 munaa 4 ½ dl vehnäjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 tl soodaa 1 tl suolaa 1 tl inkivääriä 1 tl neilikkaa 3 banaania

Kuorrute: 2 dl tomusokeria 1 rkl kaakaojauhetta 1 tl vanilja- tai vanilliinisokeria 25 g sulatettua margariinia noin 2 rkl kahvijuomaa - Vaahdota sokeri ja pehmeä margariini. - Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten. - Sekoita kuivat aineet keskenään. - Murskaa banaanit haarukalla. - Sekoita joukkoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta. - Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min. - Voit halutessasi lisätä taikinaan tummasuklaapaloja. - Kun kakku on jäähtynyt, lisää siihen kuorrute. - Sekoita kuorrutteen kuivat aineet kulhossa. Lisää rasva ja kuumaa kahvia vähitellen, kunnes saat sopivan notkean seoksen. 12391810_1061093190609237_3189172446511269814_n Kuva ja teksti: Joonas Aunesluoma

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa