Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Netflix

Tämän kuukauden lempi Netflix sarjani on Arrow. Arrow on DC Comicsin sarjakuvissa esiintyvä vihreä nuoli. Arvosanoja on elokuvalle annettu 7.9/10. Itse antaisin sarjalle 8.5/10.  Sarja on todella koukuttava ja sopiva ihmisille jotka pitävät draamasta ja toiminnasta.

Kosmetiikka

Tämän kuukauden lempi kosmetiikka tuote on Nivean soft cream. Se on rasva, jota voi käyttää naaman, vartalon ja käsien rasvaamiseen. Todella käytännöllinen ja mahtuu hyvin koulu laukkuun tai reppuun. Itselläni kestää yksi purkki noin 3 kuukautta ja se on minulla jatkuvassa käytössä. Voisi sanoa, että tämä rasva on ehdottomasti yksi kestosuosikkituotteistani. Itse ostin rasvan prismasta, mutta tiedän, että sitä löytyy myös kosmetiikka myymälöistä. Prismasta löytyy vain 200ml purkkeja joita itse ostan, mutta mm. Sokoksen verkkokaupasta voi ostaa 5.50€ 300ml purkin.

Sovellukset

Tämän kuukauden lempi sovellukseni on Go Security. Go Security on kännykään ladattava appi, joka seuraa puhelimen toimintaa. Mm. Estää viruksia, kertoo akun kulutuksesta, seuraa wifin ja internetin turvallisuutta ja saatavuutta ja jne. Tämän sovelluksen avulla sain poistettua 2 virusta joita en ollut edes huomannut. Sovellusta käyttäessä olen huomannut, että virukset on otettava vakavasti ja viruksia on monen kaltaisia. Arvosanaksi antaisin Go Securitylle 9/10.

Musiikki

Tämän kuukauden lempi biisini on ehdottomasti Gorillazin uudesta albumista "Saturn Barz" ja Gorillazin biisi vanhemmista albumeista "Feel Good Inc" ja "Clint Eastwood". Vähän ehkä muille tutummasta bändistä Twenty One Pilotilta "car radio" ja "we don't believe whats on tv".

 

Huomio!

Mitkään mainitsemistani tuotteista tai sovelluksista ei ole sponsoroituja ja mielipiteet olivat omiani!

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa