Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Tämän kuukauden huonoin kirja oli Monica Hughesin kirjoittama "Tietokoneen vangit" (eng."Devil on My Back"). Kirja on julkaistu vuonna 1984 ja sen on kustantanut Wsoy. Kirjan on kääntänyt Saima-Liisa Laatunen.                                  

Varoitus juonipaljastus. Ihmiskunnan vajottua sekasorron aikaan joukko ihmisiä sulkeutui Arkki Ykköseen, valtavaan suojarakennelmaan, jonka sisällä ihmiskunnan tietovarannot haluttiin säilyttää turvassa. Arkissa vallitsee tiukka luokkajärjestelmä ja vain lordeilla on pääsy kaikkeen tietoon. Vasta lordiksi päässyt Tomi joutuu keskelle orjien kapinaa ja selviää hengissä vain niukasti, paeten ulos arkista. Minkälainen maailma ulkona odottakaan! Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Sain kirjan luettavaksi äidinkielen opettajaltani. En saanut kirjaa koskaan luetuksi kunnolla ajatuksen kanssa, sillä mielestäni kirjan juoni ei edennyt kirjan alun jälkeen juuri ollenkaan. Alku oli todella sekava. Kirja oli muutenkin todella raskasta luettavaa ja toimi hyvin unilääkkeenä. Antaisin kirjalle arvosanaksi 1/5. Muut ihmiset ovat kehuneet kirjaa ja ylistäneet, mutta itse olen eri mieltä asiasta. Toki jokaisella on oma mielipide.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa