Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

 

Netflix

Tämän kuukauden lempi Netflix-sarjani on ehdottomasti The Flash. Tarkemmin sanottuna The Flash on yhdysvalloissa syksyllä 2014 alkanut televisiosarja, joka perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Salamaan. Sarja on hyvä ja mukaansa tempaiseva. Jäin heti parin jakson jälkeen koukkuun ja pääsin vasta irti katsottuani sarjan kaksi kertaa. Arvosanoja on antanut mm. Imdb 8.1. Itse antaisin 8, koska sarja oli hyvä, mutta loppui liian nopeasti kesken. Jos pidätte toiminnasta, seikkailusta tai draamsta, tässä olisi hyvä vaihtoehto sillä tämä sarja sisältää kaikkea tätä.

Kosmetiikka

Lempi kosmetiikka tuote on ehdottomasti ollut The Body Shopin huulirasva hajussa strawberry. Hintaa tältä 10 ml purkilta löytyy 8.50€, joka on mielestäni liikaa, mutta hintalaatu suhde on hyvä. Huulirasva on todella voimakkaan mansikan tuoksuinen. Eräs kaverini kommentoi kerran, että tuoksun todella paljon mansikalle huulirasvan takia, joten tuoksu on voimakas tai ystävälläni on todella hyvä hajuaisti.

Sovellukset

Tämän kuukauden lempi sovellukseni on ehdottomasti Whatsapp. Jouduin poistamaan Whatsapin hetkeksi aikaa puhelimestani ja kun sain ladattua sovelluksen uudelleen huomasin, kuinka itsestäänselvyytenä olen sitä pitänyt. Huomasin, että tekstiviestillä on vaikeampi lähettää kuvia ja tehdä ryhmiä. Huomasin myös, kuinka puhelimen oma tekstiviesti kenttä ollaan täysin unohdettu Whatsapin myötä. Harva ihminen osasi enään katsoa tekstiviestejäni ja jos osasi aikaa oli kulunut yllättävän paljon.

Musiikki

Tämän kuukauden lempi soittimeni on ollut ukulele. Ukulelea on tämän kuukauden aikana tullu soitettua paljon. Olen myös huomannut, että jos osaa soittaa jo valmiiksi kitaraa se auttaa ukulelen soittamisen oppimisessa ja myös toisinkin päin.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa