Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
 
Oletko ikinä miettinyt, miten sujuu joulu puhuvan simpanssin kanssa? Onko meno eläimellistä, vai katsellaanko TV:n edessä vain rauhassa joulupukin kuumalinjaa? Ja mitä syödään jouluruuaksi? Simpanssi Anssi kertoo, miten hän ja Sari Aalto viettävät joulua ja mitä lahjaa Anssi ei vielä vuosienkaan toivomisen ole pukilta saanut.

1. Miten yleensä vietät joulua?

– Yleensä vietän joulua pelkissä kalsareissa, ja syön vähintään 18 laatikollista vihreitä kuulia sekä pari piparkakkutaloa.

2. Mikä saamistasi joululahjoista on ollut paras?

– Paras lahja oli vessapaperirulla, jonka ostin itselleni lahjaksi, koska vessapaperi oli just loppu. Se oli hyödyllisin lahja ikinä! Tykkään hyödyllisistä lahjoista.

3. Oletko ikinä pelännyt joulupukkia?

– En tietenkään! Luulen kuitenkin, että joulupukki saattaa vähän pelätä meikäläistä. Viime jouluna kävi nimittäin niin, että heitin joulupukkia banaanilla päähän, koska luulin häntä murtovarkaaksi! Pyysin kyllä anteeksi. Se oli vahinko.

4. Mitä toivot tänä vuonna lahjaksi?

- Toivon lahjaksi nakkikioskia. Toivon sitä joka vuosi, mutta pukki ei oo vieläkään tuonut mulle sellaista.

5. Mikä on suosikki joululaulusi?

- Joulupuu on varastettu, jeparit on ovella.

6. Mistä jouluruuasta et pidä?

- Kinkusta! Voisko sen korvata vaikka friteeratulla banaanilla?

7. Mikä on parasta joulussa?

- Lahjat tietysti! Okei, on tietty myös kivaa että saa ottaa iisisti, ei tarvi ressata mistään ja saa olla kavereiden kanssa.

8. Jos kaikki olisi mahdollista, minkä lahjan antaisit ja kenelle?

- Antaisin itselleni nakkikioskin! Sit voisin perustaa oman nakkibisneksen, ja kioskin nimeks tulisi Anssin Nakkitaivas.

9. Mikä viettämistäsi jouluista on ollut mielestäsi paras/jäänyt mieleesi?

- Mieleeni on jäänyt erityisesti joulu, jolloin olin vielä poikanen, ja asuin Afrikan sademesissä. Joulupukki ei löytänyt luoksemme, koska meillä ei ollu osoitetta, joten mun iskä yritti ilahduttaa meitä poikasia esittämällä itse joulupukkia. Eihän se ollut oikein uskottavaa: hänhän on apina, eikä joulupukki tietääkseni ole apina.

10. Millainen olisi unelmiesi joulu?

- Sellainen joulu, että mä makaisin riippumatossa ja Sari tois mulle vihreitä kuulia ja glögiä aina ku pyydän, ja sit katsoisin telkkarista Lumiukkoa uudestaan ja uudestaan, ja välillä saunoisin ja sit taas menisin uudestaan riippumattoon ja Sari tois mulle vihreitä kuulia.

Toimittanut: Henriikka Rautanen

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa