Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Taas on se aika vuodesta, kun on joulu. On kiire, stressiä kaikesta ja lahjatkin ovat vielä hankkimatta. Lahjojen miettimiseen ei tarvitse kuitenkaan käyttää kovin paljon aikaa, kun vain muistaa muutaman asian, joita ei kannata ostaa lahjaksi.

1. Trenditavarat

Jokin trendiliikkeen uusin mekko tai paita voi olla ihan mukava, mutta kaikki trendit eivät kuitenkaan kestä ikuisesti. Esimerkkinä tämän vuoden hitti, Fidget spinner. Se olisi ollut mahtava lahja hieman ennen kesää, mutta jo vain pari kuukautta olisit saanut kummipojan vihat päällesi antaessasi sen hänelle nimipäivälahjaksi.

2. ”Huijaus lahjat”

Voi tuntua hauskalta idealta huijata siskoa laittamalla isoon pakettiin monta pienempää pakettia toistensa sisään, mutta jos olet toivonut  Applen tietokonetta ja saat lahjaksi Apple laatikon, jonka sisältä paljastuu lopulta omena, voi pettymys olla suuri.

3. Hyödylliset lahjat

Kukaan tuskin tiskiharjaa antaessaan tarkoittaa, että lahjan saajan tiskit olisivat vielä tiskauksen jälkeenkin erittäin likaisia, mutta lahjan saaja itse voi käsittää lahjan todella väärin. Vai haluaisitko itse saada jouluna mopin?

4. Käytetyt lahjat

Käytetyt tavarat voi suoraan kuskata kirpputorille, sillä kukaan ei halua niitä jouluna. Eri asia on tietenkin mikäli lahjan antajan rahatilanne ei ole erityisen hyvä, mutta jos joku alkaa tarkoituksella kitsastelemaan, häntä ei varmasti katsota hyvällä suvun joulujuhlissa.

5. Kierrätetyt lahjat

Moni varmasti tietää sen tunteen, kun saat lahjaksi tädiltä jotain, jonka äiti oli hänelle viime vuonna ostanut. Siinä tulee todella halpa olo. 

6. Halpa versiot merkkituotteista

Jos toivot adidaksen kolmiraita verkkareita (joka ei muuten ole hyvä lahja, jota ei kannata ostaa, ellei lahjan saaja ole sitä erikseen toivonut) ja saat kahden tai neljän raidan halpa version, ei lahjan antaja voi odottaa sinun olevan tyytyväinen.

Kirjoittanut Henriikka

 

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa