Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Kävin viime kesänä katsomassa elokuvan "Spider-man Homecoming". Sen on ohjannut Jon Watts ja elokuvaa tähdittävät Tom Holland (Spider-man/Peter Parker), Michael Keaton (Adrian Toomes/Korppikotka), Zendaya (Michelle "MJ"), Marisa Tomei (May Parker), Robert Downey Jr (Tony Stark/Iron Man), Jacob Batalon (Ned) ja Laura Harrier (Liz). Elokuva julkaistiin vuonna 2017 kesällä, mutta Marvel ilmoitti jo syksyllä, että elokuvasta on tulossa jatko-osa vuonna 2019.

Elokuva perustuu Marvelin Avengers maailmaan. Nuorella 15-vuotialla Peter Parkerilla  on super voimia ja hänen mentorinaan toimii Tony Stark. Tony Stark haluaa hänen kumminkin toimivan vain naapuristoa auttavana supersankarina, mutta Peter haluaa enemmän. Korppikotka nostaa päätään, olisiko tässä Peterin mahdollisuus näyttää kykynsä Tony Starkille.

Elokuva oli hyvä. Pidin siitä, kuinka hyvää editointia elokuvassa oli ja näyttelijät osasivat hyvin omistautua rooleihinsa. Tulihan sitä elokuvan aikana parit makeat naurutkin saatua. Pientä negatiivista palautetta tulee kuitenkin minulta tähänkin elokuvaan. Jäin ensinnäkin kaipaamaan kunnon toimintakohtauksia, sillä niitä oli elokuvassa vain yksi ja se oli loppu taisto. Toisena miinus pisteenä tulee Zendayan rooli elokuvassa. Kun elokuvaa mainostettiin oli Zendaya kaikissa haastatteluissa ja trailereissa mukana, mutta elokuvassa Zendayalla oli yllättävän pieni rooli verrattuna mainontaan ja puheisiin, mutta elokuva oli katselemisen arvoinen.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa