Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Fortnite battle royale on peli, jossa tarkoituksena on tappaa kaikki vastustajat, tai jos olet joukkueessa, niin tarkoitus on tappaa muut joukkueet. Battle royalessa tarkoitus on myös saada nopeasti itsellesi hyviä aseita sekä rakennettua itsellesi linnake, tai niin sanottu "fortti" tai "base". Voit etsiä kultaisia-arkkuja, mistä yleensä saa erkoisaseita.

Fortnitessä on kaksi peli muotoa save the world ja itse battle royale. Save the world on maksullinen osa (toistaiseksi) jossa tapetaan zombeja kavereitten kanssa. "Älä etsi suojaa, rakenna se!". Forniten ikä-raja on 12.

Kansainvälisyys näkyy pelissä erittäin vahvasti. Itse (Helmi) olen saanut uusia ystäviä sieltä, yhden isosta Britanniasta, yhden Australiasta ja yhden Irlannista. Englanninkielen taitoni kehittyy aivan valtavasti. Minusta tuntuu, että englannin kielen taitoni kehittyi erittäin paljon pelkän yhdenpäivän aikana, pelatessani brittiläisen pelaajan kanssa.

 

Plussat ja miinukset:

+Ilmainen.

+kavereitten kanssa pelaaminen.

+uusien kavereitten saaminen.

+kansainvälisyys.

+eeppinen peli.

-Ei ole vielä kokonainen versio.

-Useita päivityksiä.

-Tylsää ilman kavereita.

-Jos netti lagaa ei voi pelata.

+-0Playstationilla parempi kuin muilla konsoleilla/tietokoneella. 

 

Tässä peli pähkinänkuoressa.

Elina ja Helmi

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa