Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Hollywood Undead on lähtöisin Los Angelesista, Kalifornian osavaltiosta. Yhtyeen perustivat Aron Erlichman (Deuce) ja Jorel Decker (J-Dog) vuonna 2005. Tyylilaji on rap rockia. Lähde: BraveWords. Yhtyeen alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat Deuce, J-Dog, Shady Jeff, Charlie Scene, Johnny 3 Tears, Funny Man ja Da Kurlzz. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluuvat Charlie Scene, J-Dog, Danny, Funny Man sekä Johnny 3 Tears.

Yhtyeen ensimmäinen albumi oli nimeltään Swan Songs. Heidän suosituin kappaleensa on Undead joka on albumilta Swan Songs.

(Jäsenet vasemmalta oikealle: Johnny 3 Tears, Danny, J-Dog, Charlie Scene, Funny Man) Lähde: Gestormt

Löysin bändin kaverini kautta kun sattumalta

Mielestäni heidän parhaita kappaleitaan on Black Cadillac, Party By Myself, Ghost Beach ja Been To Hell. Suurin osa heidän biiseistä on lähes metallia ja räppiä josta itse erityisesti pidän. Heidän tuorein albuminsa "V" on henkilökohtainen suosikkini. Kyseinen albumi julkaistiin lokakuun loppupuolella vuonna 2017. Yhtye on tulossa Suomeen helmikuussa ja itse olen todennäköisesti menossa heidän keikalleen. Löysin bändin kaverini kautta kun sattumalta selailimme hänen Spotify soittolistaa. Sen jälkeen aloin kuuntelemaan heitä aktiivisesti.

-Elina-

 

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa