Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Kävin tuossa viime kesänä katsomassa elokuvan "Wonder Woman". Sen on ohjannut Patty Jenkins ja elokuvaa tähdittävät lumovan kaunis Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Kapteeni Steve Trevor), Robin Wright (Kenraali Aniope), Danny Huston (Kenraali Erich Ludendorp), David Thewlis (Ares), Connie Nielsen (Kuningatar Hippolyta) ja Elena Anaya (Tohtori Myrkky). Elokuva sai ensi-iltansa 15. Elokuuta 2017 Shanghaissa ja huhutaan, että elokuvalle olisi tulossa lähi vuosina jatko-osa nimeltään Wonder Woman II.

Elokuva perustuu Dc Comicin supersankari maailmaan. Ennen kuin Wonder Womanista tuli Wonder Woman oli prinsessa Diana Themyscriassa, amatsonien saarella, kunnes saarelle saapuu lentäjä ja Dianaa odottaa uusi seikkailu, joka on yllätys yllätys maailman pelastaminen viholliselta.

Antaisin elokuvalle 4/5. Se oli myönnettäväköön paras elokuva DC:ltä. Tarina eteni hyvin. Toiminta kohtaukset olivat hyvin tehty ja vaikka Gal Gadotin raskaus oli kuvausten aikana jo pitkällä, onnistuivat editoijat mainiosti työssään.

-Tessa-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa