Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Radiogaala on siis lyhykäisyydessään palkintojenjakogaala, jossa jaettiin palkintoja eri radiokanaville- ja persoonille. Gaalaan kutsuttiin myös eri artisteja. Artisteista esiintyi Reino Nordin, Abreu, Aleksanteri Hakaniemi ja Cledos.

Me olimme siellä siis toimittamassa tapahtumaa omaan lehteen ja radiomme. Saimme haastateltaviksi esimerkiksi, Kimmo Vehviläisen, Redraman, Aleksanteri Hakaniemen, Ylex juontajat Vikin ja Köpin, Nina Backmanin, Youtubesta tutun (nykyisin, myös  NRJ:n aamussa) Mariieveronican ja Jere Jääskeläisen. Heistä radiolähetyksessä kuulette Mariieveronican ja Vikin ja Köpin haastattelut. 001pLähdimme junalla n. kolmen aikoihin jolloin junan olisi pitänyt lähteä Helsinkiin päin. Mutta, koska kyseessä oli VR emme päässeet kuin 10 metriä, kun juna jo pysähtyi. No, kun juna sitten loppujen lopuksi (n. 15 minuutin kuluttua) lähti liikkeelle, se kulki alinopeutta, jolloin olimme hieman myöhässä aikataulusta. Kun saavuimme paikanpäälle, menimme hienoista gaalan ovista sisään isoon aulaan, jossa luovutimme takit ja saimme pressi liput kaulaan. Meidät ohjattiin sitten ns. ”pressi tilaan”. Siellä oli punainen matto, jolla pressi sitten otti kuvia vieraista, tiskit joista sai juotavaa, sekä tapas-pöytä. 002p004pTila oli erittäin matala, ja pieni ihmismäärää kohden, joten jouduimme kulkemaan siellä suunnilleen sivuttain, jotta pääseimme paikasta A paikkaan B. Aika tuli, kun meidän pitää lähteä. Menimme vielä tilaisuuden jälkeen Helsinkiin hakemaan syötävää. Sen jälkeen kiiruhdimme kotiin. Jeejee oli kivaa!

Radiogaalassa olivat paikalla toimittajat Tessa, Helmi, Henriikka, Miia & Elina. Kuuntele alta maanantai-illan radiolive Nuorisotalo Sillasta - Tessa, Helmi ja Henriikka kertovat millaista oli päästä haastattelemaan Radiogaalaan 16.3. Ohjelmanteossa mukana myös Miia & Elina.

-Helmi ja Elina-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa