Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Netflixiin oli saapunut pari viikkoa sitten elokuva Green Lantern (tosin elokuva oli jo julkaistu vuonna 2011). Päätin katsoa sen viime viikolla, vaikka olin kuullut elokuvasta pelkkää huonoa. Tunnetusti en kuunnellut neuvoja ja mielipiteitä vaan päätin katsoa, koska TUNNETUSTI supersankari elokuvat vetoavat minuun.

Elokuvaa tähdittävät Deadpoolista tuttu Ryan Reynolds (Hal Jordan/Vihreä Lyhty), Gossip Girlistä tuttu Blake Lively (Carol Ferris), Peter Sarsgaard (Hector Hammond), uusimmasta kingsmanista tuttu Mark Strong (Sinestro), Tim Robbins (senaattori Hammond), Jay O. Sanders (Carl Ferris), Uusimman Spidermanin ohjaaja Taika Waititi (Tom Kalmaku) sekä Black Pantterissa ja tulevassa Infinity Warissa Ramonaa näyttelevä Amanda Bassett (Amanda Waller). Elokuvan ohjasi 74-vuotias uusi-seelantilainen Martin Campbell. Tämä elokuva jälkeen Campbell ei ole ohjannut muita elokuvia.

Elokuva kertoo Harl Jordan nimisestä lentäjästä, jolla on uhmakas luonne. Hänen isänsä on kuollut lento-onnettomuudessa, jonka takia Jordan tuntee pelkoa, vaikkei tätä haluaisi. Eräänä iltana hän tapaa avaruusolennon, joka on tehnyt pakkolaskun maahan, mutta avaruusolento ei ole "aivan normaali avaruusolento", joka johtaa Jordanin seikkailuun.

Elokuvaalla oli kaunis tarina, mutta toteutus huono. Uskon, että tämän takia elokuva oli saanutkin niin huonon vastaanoton. Editointi oli ihan jees ottaen huomioon julkaisu vuoden. Elokuva tuotti noin 6 miljoonaa voittoa, joka ei ole paljon 200 miljoonan budjetin elokuvalta. Huhua on kuitenkin kantautunut minunkin korviini, että uusi ja parempi Green Lantern elokuva olisi tulossa lähivuosina. En tiedä pitääkö tämä paikkansa, enkä ole tutkinut asiaa laisinkaan, mutta jos tämä pitää paikkansa teille on todennäköisesti tulossa lähivuosina ehkä parempi arvostelu Green Lanternista.

- Tessa

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa