Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Netflix

Tämän kuukauden lempi Netflix sarja on "The 100". Se kertoo joukko nuoriso rikollisista, jotka lähetetään avaruussukkulalta tutkimaan maan kelpoisuutta asumiseen, mutta niin kuin kaikissa sarjoissa ja elokuvissa kaikki ei mene niin kuin on suunniteltu. Pidin sarjan ensimmäisestä kaudesta muut kaudet alkoivat olemaan aika tylsiä. Antaisin sarjalle 3,5/5 eli ihan kelpo sarja, muttei mitenkään ihmeellinen.

Kosmetiikka

Tämän kuukauden suosikkini on beatyblenderit eikä mitkä tahansa beatyblenderit vaan ne pienet, jotka hukkuvat aina. Ne ovat yllättävän käteviä minulle sillä minulla on akne, joten saan peitettyä hyvin ihoni pienet kohdat kätevästi, mutta niin kuin sanoin jo alussa ne hukkuvat helposti minulta.

Sovellukset

Tämän kuukauden suosikki sovellus on peli nimeltä "The Sims". Kyllä luitte oikein. Olen innostunut nyt uudestaan Sims peleistä ja normaalisti nämä Simssin mobiili versiot eivät ole olleet niin hyviä ja vakuuttavia, mutta tämä kyseinen peli on hyvin tehty ja sopii hyvin hetkiin, jolloin on TO-DELLA tylsää. Pelissä on totta kai maksullisia vaihtoehtoja ja jos haluaa käyttää kyseiseen peliin rahaa, niin tulee pelikokemus ja elämys olemaan parempi maksajalle, mutta itse en osta kännykkään mitään pelejä tai käytä peleihin mitään rahaa. Antaisin pelille arvosanaksi 4/5, sillä olen vasta aloittanut pelin niin en osaa sanoa, kuinka nopeasti tämäkin buumi menee ohi.

Musiikki

Tämän kuukauden aikana olen tutustunut folk, indie ja jazz musiikkiin. Jos olisin artisti en osaisi päättää itselleni mitään musiikki gendreä, sillä kuuntelen musiikkia niin laidasta laitaan etten tiedä, mitä itse soittaisin. Kannattaa kuunnella erityylisiä biisejä, sillä se tuo enemmän väriä elämään.

Huomio: Mitkään mainitsemistani tuotteista tai sovelluksista ei ole sponsoroituja ja mielipiteet olivat omiani!

-Tessa-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa