Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Katsoin pääsiäislomalla paljon elokuvia, mutta eniten tunteita minussa aiheutti elokuva "Irreplaceable You" (suom. Olet korvaamaton). Niin kuin osa teistä lukijoista jo tietääkin, olen suuri toiminta elokuvien ystävä, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen ja katsoin tämän romanttisen elokuvan ja oikeastaan pidin siitä.

Elokuva oli herkkä, koominen, kaunis ja hyvin paljon tunteita herättävä elokuva. En yleensä itke elokuvissa, mutta tämä elokuva aiheutti minussa hyvin sekavia tunteita ja elokuva nosti pintaan myös minun omat henkilökohtaiset vanhat arvet esiin. Tuli siinä elokuvan katsottua hassu olo, kun tajusin, kuinka paljon yksi elokuva saa ihmisessä aikaan. En rupea paljastamaan elokuvan tarinaa saatte itse katsoa sen, nimittäin elokuva on katsottavissa Netflixistä.

Elokuvaa tähdittävät Black Mirrow sarjasta ja elokuvasta Beauty and the Beast tuttu näyttelijätär Gugu Mbatha-Raw (Abbie), Michiel Huisman (Sam), joka on komea Hollantilainen mies näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Game Of Thronesista, Christopher Walken (Myron) Walken on näytelly vuodesta 1966 eteenpäi yli 100 elokuvassa, joten elokuva maailmassa ei tältä mieheltä voi välttyä, Steven Coogan (Mitch) Coogan on tunnettu koomikko ja näyttelijä britanniassa. Hän on tunnettu mm. Elokuvasta Percy Jackson: Salamavaras. Timothy Simons (Dominic) on tunnettu mm. Goosebumps elokuvasta.

Antaisin elokuvalle 3/5. Elokuva sai kolmepistettä kauniista käsikirjoituksesta, hyvästä toteutuksesta ja elokuvan näyttelijöiden hyvästä osaamisesta. Kaksi pistettä lähti juonen ennalta arvattavuudesta ja hiukan sakotin myös siitä, kuinka haikea olo elokuvan jälkeen tuli, mutta sekin voi olla plussaa, että elokuva herättää erilaisia tunteita katsojassa.

 

-Tessa-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa