Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Red Carpet -elokuvafestivaali hakee vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan festivaalia! Vapaaehtoisilta odotetaan vähintään 15 vuoden ikää, hyvää asennetta ja tiimityötaitoja. Aikaisempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä ei tarvitse olla. :)

”Vapaaehtoisena tuot arvokasta apua festivaalin järjestämiseen. Työskentely festivaaleilla on korvaamaton osa festivaaliin onnistumista ja saat myös hienoa työkokemusta. Red Carpet tarjoaa vapaaehtoisille työvuoron aikana ruokailun, t-paidan sekä työtodistuksen ja arvokasta työkokemusta tapahtuma-alalta.”

Yksi työvuoro =

Pääsy yhteen yleisöelokuvanäytökseen, jos salissa on tilaa.

Kaksi työvuoroa =

Pääsy max. kahteen yleisöelokuvanäytökseen, jos salissa on tilaa.

Pääsy Festivaaliklubille perjantaina tai lauantaina, K-18 (mikäli ei ole työvuorossa klubilla, jolloin pääse kahteen lisänäytökseen).

Kolme työvuoroa =

Pääsy max. kahteen yleisöelokuvanäytökseen, jos salissa on tilaa.

Pääsy Festivaaliklubille kahtena päivänä, K-18 (mikäli ei ole työvuorossa klubilla, jolloin pääse kahteen lisänäytökseen).

Enemmän kuin kolme työvuoroa =

Pääsy max. neljään yleisöelokuvanäytökseen, jos salissa on tilaa.

Pääsy Festivaaliklubille kahtena päivänä, K-18 (mikäli ei ole työvuorossa klubilla, jolloin pääse kahteen lisänäytökseen)

Yhden työvuoron pituus on noin 8 tuntia.

-> Hae vapaaehtoiseksi täällä <-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa