Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Kello löi 10.37 perjantaiaamuna ja juna saapui asemalle. Hyppäsimme Moonan kanssa kyytiin, vaihdoimme Riihimäellä junaa ja sitten edessä olikin miltei 7 tunnin junamatka Oulua kohti.
Perillä Oulussa juna oli hieman myöhässä, mutta se ei lannistanut matkaamme. Löysimme asemalta heti henkilön, joka oli tullut meitä vastaan. Pikkupakkasessa esittäydyimme ja lähdimme kävelemään hotellille. Veimme vain tavarat hotellihuoneeseen ja lähdimme kävelemään keskustaan, esittelytilaisuuteen.
Paikalla oli toimittajia kahdesta toimituksesta meidän lisäksemme, Jyväskylästä ja Torniosta. Esittelimme itsemme ja toimituksemme muille paikallaolijoille. Parin tunnin esittelyn jälkeen menimme kaikki yhdessä Raxiin syömään, jonka jälkeen loppuilta oli vapaata.
Lauantaiaamuna ohjelma alkoi heti puoli kymmeneltä, jolloin siirryimme hotellilta paikalliseen nuortenkahvila Bysikseen. Bysiksessä suunnittelimme kaikki omat lehdenkantemme ja otimme toisistamme kuvia järjestelmäkameroilla ja oikeilla studiosalamoilla. Teimme lehdenkannet koneilla valmiiksi ja lähdimme syömään.
Ruuan jälkeen ohjelmassa oli lyhytelokuvatyöpaja, jossa käsikirjoitimme, näyttelimme ja kuvasimme oman lyhytelokuvan. Lopputulos ei ole nähtävissä missään... :D
Työpajan jälkeen oli pari tuntia vapaa-aikaa. Ja illalla seitsemältä oli vielä yhteinen illallinen turkkilaisessa ravintolassa.
Sunnuntaina oli vuorossa tavaroiden pakkaus, viikonlopun yhteenveto ja lounas, jonka jälkeen kaikki suuntasivat kohti kotipaikkakuntiaan kukin milläkin kulkuneuvolla. Moonalla ja minulla oli siis vielä edessä reilu seitsämän tunnin junamatka kotiin.
Kun juna yhdeksältä saapui Hyvinkään rautatieasemalle oli olo melko väsynyt ja haikea, mutta huojentunut siitä, että kaikki sujui moitteettomasti ja kotiin tuomisiksi oli paljon uusia ideoita myös meidän toimituksellemme.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa