Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.
Syksyn tullessa halutaan syödä lämmintä, mutta helposti tehtävää jälkiruokaa. Tässä on teille kaksi suosikkireseptiäni, kylmään ja tuuliseen iltaan. Suklaakakku Ainekset: 100g voita 2  1/2 dl sokeria 2 kananmunaa 1  1/2 dl vehnäjauhoja 3 rkl kaakaota 1 tl vanilijasokeria Valmistus: Uuni 175 °C. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa kananmunat ja sokeri.  Sekoita jauhot, kaakao ja vailijasokeri. Hämennä jauhot munaseokseen. Lisää voi.  Paista 25 min. Vinkki: Kakun kuuluu olla rapea pinnalta, mutta tahmea sisältä. Suklaahippupikkuleivät Ainekset: 2,7 dl jauhoja siivilöitynä 1 tl leivinjauhetta 125 g margariinia sulatettuna 1,2 dl tomusokeria 0,65 dl sokeria 0,5 tl vanilijasokeria 1 kananmuna 125 g suklaahippuja Valmistus: Uuni 190 °C.  Laita leivinpaperia kahdelle uunipellille. Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja vatkaa hyvin. Anostele taikina pelleille. Jätä nokareiden väliin reilusti tilaa. Paista pikkuleipiä uunissa 10 - 12 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Siirrä ritilälle jäähtymään. Vinkki: Jos ei pidä suklaasta, sen voi korvata pähkinöillä.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa