Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Nainen junassa ylitti odotukset!


Rachel (Emily Blunt) menettää otteensa elämästään alkoholille, kun hän eroaa aviomiehestään (Justin Theroux). Rachel alkaa matkustaa junalla päivittäin vanhan kotitalonsa ohi ja tarkkailee junan ikkunasta kotitalon naapurissa asuvaa pariskuntaa. Pariskunnasta tulee Rachelille pakkomielle, ja hän päätyy yllättävien juonikuvioiden seurauksena tutkimaan, kuka murhasi Meganin (talossa asuvan naisen).


Juoni on luotu takaumien avulla, paljastaen katsojalle pala palalta lisää tietoa murhasta. Mutkikkaat suhteet hahmojen välillä tekevät elokuvasta tiiviin ja nopeatempoisen. Elokuvaa oli seurattava kokoajan, tai muuten jokin tärkeä takauma jäi välistä. Kaikkein ilmeisin murhaaja ei tunnetusti ole se syyllinen, mutta tässä se selviää vasta elokuvan viimeisillä minuuteilla.


Kirjan teema, väkivalta parisuhteissa ja ihmissuhteissa yleisesti on tuotu esiin realistisesti ja ahdistus nousee esiin myös ainakin itsellä elokuvaa katsellessa. Paula Hawkinsin esikoisjännäri on alun perin julkaistu siis kirjana, ja aion lisätä sen lukulistalleni ilman ehtoja.


Suosittelen elokuvaa kaikille psykologisista jännäreistä pitäville, tämä oli ehdottomasti skaalan parasta antia.


Anniina Ihalainen

Päätoimittaja, Hygezine Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa