Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

 

Perustietoa

Vaiana (eng.Moana) on amerikkalainen animaatio musikaali-fantasia elokuva jonka on tuottanut Walt Disney Animation Studios ja ohjannut Ron Celements ja Joh Musker. Vaiana sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 23. Marraskuuta 2016 ja Suomessa ensi-ilta oli 17. Helmikuuta 2017. Elokuva kesti noin 1 tunti 47 minuuttia, jos mainoksia ei tietenkään lasketa. Elokuvan budjetti oli 150 miljoonaa dollaria. Vaiana on nyt tuottanut 617.1 miljoonaa dollaria. Nopealla matikallani elokuva on tehnyt voittoa 467,1 miljoonaa dollaria.

Oma mielipide

En itse välitä niin paljon musikaaleista. Pidin kuitenkin Vaianan tarinasta ja sen kulusta (jos laulukohtia ei lasketa). Lauluja oli elokuvan aikana yhdeksän. Antaisin elokuvalle 3,5/5. Yksi piste tuli hienosti editoiduista hiuksista. Toinen piste tarinan kulusta ja kolmas siitä, että tarinaan oli liitetty vanhojen uskontojen legendoja ja taruja. Kaksi pistettä lähti jatkuvasta hoilotuksesta ja liika toistosta. Pidän itse paljon toiminnasta, joten tämä leffa oli vähän vaakalaudalla, mutta leffa olikin koko perheen leffa eli myös lapsille tarkoitettu (K-7). Imdb oli antanut Vaianalle arvosanaksi 7.7/10, joka on ihan kohtuullisen hyvä arvosana. Leffa pyörii vielä elokuvateattereissa, joten menkää ihmeessä katsomaan.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa