Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Tämän kuukauden paras kirja, minkä olen lukenut on ehdottomasti John Greenin teos "Arvoitus nimeltä Margo" (eng. Paper Town). Kirja on saanut hyvät arvostelut lehdissä ja nettisivuilla. Itse antaisin kirjalle 4/5, koska kirjan juoni oli hyvä ja kirja tempaisi lukijan mukaansa. Kirjaa oli lähes mahdoton lopettaa kesken, joka teki toki arjestani hankalampaa, mutta minkä takia tämä kirja menetti minulta yhden pisteen oli loppu, joka kaipasi jotain, jota en osaa oikein selittää.

VAROITUS JUONIPALJASTUKSIA!!!

Arvoitus nimeltä Margo on kertomus Quentinista, joka on ihastunut naapurin tyttö Margoon. Kun tyttö sattuu keskellä yötä Quentinin ikkunan alle ja ehdottaa pientä automatkaa, Quentin ei voi kieltäytyä.

Margo tasaa välinsä kavereidensa kanssa: sotkee vihamiehiensä huoneet ja vie kukkia ystävilleen. Saatuaan kierroksensa valmiiksi Margo katoaa.

Tyttö on kuitenkin jättänyt arvoituksia jälkeensä, joita seuraamalla Quentin yrittää jäljittää Margoa. Ongelmaa ratkoessaan Quentin ei voi kuin pohtia, tunteeko hän ollenkaan naapurin tyttöä vai onko Margosta tullut itsestäänkin arvoitus?

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Nyt on hyvää tietoa myös ihmisille jotka eivät niin välitä kirjoista tai myöskään niiden lukemisesta. Kirjasta on myös tehty elokuva kaksi vuotta sitten. Elokuvaa tähdittää tuttu mallimme Cara Delevingne ja Nat Wolff. Elokuvaa on saanut arvosanakseen imdb:ssä 6,4/10. Ei niin hyvät arvostelut imdb:ssä, mutta elokuva on kuitenkin katsomisen arvoinen. Itse antaisin elokuvalle 8,2/10. Monta kirjan juonen mutkaa on elokuvassa suoraksi väännetty, joten kehotan kuitenkin lukemaan kirjan ensin.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa