Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

 

Pitkät auto-, juna- tai lentomatkat saattavat olla tylsiä. Tekeminen loppuu vain kesken ja nukkuminen ei nopeuta matkaa suuresti tai ei vain väsytä. Tässä on 4 erilaista tekemistä pitkille matkoille.

 

Taputusleikit

 

Taputusleikit sopivat hyvin, jos sinulla on kaveri, sisarus tai sukulainen, jonka kanssa voi leikkiä taputusleikkiä pitkällä matkalla. Jos tilassa on kylmä taputusleikit helpottavat kylmää, sillä liikut. Erilaiset taputusleikit sopivat kaiken ikäisille, vaikka ne tuli kaikille varmasti tutuksi jo ala-asteella tai päiväkodissa.

 

Sanaselityspelit

 

Jonnet ei muista Aliasta. Alias on sanaselityspeli, missä pitää aikaa vasten joukkueessa selittää, joku tietty sana. Soveltavana matkaversiona on, että yrität selittää matkakumppanille tai matkakumppaneillesi tietty sanaa sanomatta sanaa ja muut yrittävät arvata sanan. Hauska peli, josta on tullut kavereideni keskuudessa paljon "inside läppiä".

 

Sovellukset (joita voi pelata offlinella)

 

Monet sovellukset voivat viedä akkua puhelimesta paljon. Tämän takia pitkillä matkoilla kannattaa käyttää sovelluksia, joita voi käyttää myös offlinena, sillä kaikissa paikoissa ei löytyä internettiä tai pistoketta. Esim. Netflixistä saa nykyään ladattua elokuvia ja sarjoja offlineksi.

 

Lukeminen

 

Joskus hyvän kirjan lukeminen voi viedä ajatukset mukanaan ja ennen kuin huomaatkaan aikaa on kulunut monia tunteja. Kirjoja on niin paljon erilaisia, että se oikea kirja löytyy varmasti. Jos kirjasta ei halua itse maksaa mitään kannattaa käydä kirjastossa ennen matkaa. Hyvinkäällä on hyviä kirjastoja, joissa on laaja valikoima erilaisia kirjoja.

 

 

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa