Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Jokainen on varmasti joskus herännyt liian myöhään ja ollut myöhässä jostain tämän takia. Minulle tämä on tapahtunut liian useasti, mutta olen keksinyt ongelmaan ratkaisun. Näin selviät 5-10 minuutissa aamutoimista.

  1. Pakkaa tavarat jo valmiiksi edellisenä iltana. Kun pakkaa repun/laukun jo edellisenä iltana, se ei ole enää aamulla ongelma. Voit vain ottaa repun/laukun matkaasi aamulla miettimättä, puuttuuko sieltä mitään.
  2. Laita seuraavan päivän vaatteet valmiiksi jo edellisenä iltana. Vaatteita ei tarvitse alkaa miettimään aamulla enää, kun ne on jo valmiiksi mietitty.
  3. Tee aamupalasi jo edellisenä iltana. Voileivän voi tehdä edellisenä iltana ja laittaa kelmuun, muovirasiaan tai folioon ja jättää leivän jääkaappiin yöksi. Leipä ei tosin maistu samalta kuin juuri tehty, mutta kiireessä maulla ei ole väliä.
  4. Pese kasvot ja hampaat. Kasvojen- ja hampaidenpesu heti herättyä virkistää aamuasi. Asiat tapahtuvat nopeammin, kun on jo heti virkeä olo.

Tässä oli pari hyvää vinkkiä kiireisiin aamuihin. Neuvot näihin olen ihan itse keksinyt omien aamu kiireiden pohjalta ja näistä vinkeistä on ollut apua arjen kiireisiin aamuihin.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa