Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Kävin katsomassa Guardians of the galaxy vol 2. Elokuva oli paras, minkä olen tänä vuonna katsonut. Edellisessä elokuva arvostelussa kerroinkin, että olen enemmän toiminnan ystävä. Mielestäni elokuva oli hyvä ja elokuva oli loppuun kiinnostava. Pidin myös siitä, kuinka elokuvateatterissa ihmiset jäivät katsomaan lopputekstejä, sillä Marvel elokuvien lopputeksteissä on pätkiä tulevista elokuvista, jotka saattavat vihjata tulevien Marvel elokuvien tapahtumia. Mutta nyt niihin arvosanoihin....

Arvosanaksi on elokuvalle annettu mm. imdb 8.1 ja metascore 67. Ne on ihan kiitettäviä arvosanoja minun mielestäni, mutta annan itse kyllä 8.7. Käykää siis ihmeessä katsomassa tämä elokuva, jos pidätte toiminnasta, seikkailusta tai scifistä, mutta jos ette pidä toiminnasta, seikkailusta tai scifistä niin käykää silti ihmeessä katsomassa tämä elokuva, kun se pyörii vielä elokuvateattereissa.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa