Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

 

Netflix

Tämän kuukauden lempi Netflix sarjani on ehdottomasti Riverdale. Riverdale kertoo  Riverdalen kylästä ja sen asukkaista. Pääosissa siinä ovat näyttelijät KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mädchen Amick ja Luke Perry.

Kosmetiikka

Tämän kuukauden lempi kosmetiikka tuote on ehdottomasti ollut erilaiset Body Mistit. En ole vielä löytänyt "sitä oikeaa", mutta Body Mistit on toiminut paremmin kuin hajuvedet ja ovat miedompia ja makeamman tuoksuisempia verrattuna hajuvesiin, mitä olen ennen käyttänyt.

Sovellukset

Lempi sovellukseni tämän kuun aikana on ollut Spotify. Olen käyttänyt toki Spotifyta monta vuotta, mutta juuri tässä kuussa on tullut kuunneltua paljon Spotifyta. Johon pääsemmekin musiikin pariin.

Musiikki

Tämän kuukauden lempi yhtyeeni on years and years. Lempi biisiäni en osaa sanoa sillä pidän heidän kaikista biiseistä. Kummallista? Todellakin, ensimmäistä kertaa elämässäni olen pitänyt jonkun yhtyeen tai artistin kaikista biiseistä.

Huomio: Mitkään mainitsemistani tuotteista tai sovelluksista ei ole sponsoroituja ja mielipiteet olivat omiani!

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa