Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Mikä Netflix?

Netflix on yhdysvaltalainen tilausvideopalvelu. Se perustettiin vuonna 1997 Kalifornian Scotts Valleyssä. Vuonna 2015 Netflixillä oli yli 62 miljoonaa asiakasta n. 50 maasta. Heinäkuussa 2013 Netflixistä tuli ensimmäinen Emmy – ehdokkuuksia saanut internetin tilausvideopalvelu. Yritys keräsi 14 ehdokkuutta, joista sarja House of Cards sai yhdeksän. Netflix aloitti toimintansa Suomessa 18.lokakuuta 2012.

Oma kokemus

Mä aloin katsomaan Netflixiä vuonna 2016, oon aina tykänny elokuvista ja sarjoista niin Netflix kuulosti tosi hyvältä. Ensimmäine sarja jonka alotin oli Vampire Diaries (Vampyyripäiväkirjat). Siellä on iso valikoima elokuvia ja sarjoja. Harmi kuitenki et ihan uusimpia elokuvia tai sarjojen uusia kausia ei tuu heti ja Netflix on määrittäny jonkin ajan jollekki elokuvalle että kuinka kauan se on siellä katsottavissa. Ja jos aloin katsomaan just jotain tollasta vampyyri – sarjaa niin sieltä tulee suosituksia samankaltaisista elokuvista ja sarjoista.  Vaikka siel on kuitenki iso valikoima ohjelmia ni jossain vaihees tuntuu et ei olis mitää katottavaa, tuntuu et kaikki hyvät sarjat ja elokuvat on katottu. Mä katon Netflixiä telkasta, tietokoneesta ja puhelimesta. Eniten katon puhelimella.  Siellä on myös monia eri kategorioita (Kauhu, Draama, Scifi, Toiminta, yms...)

Sarjoja joita suosittelen

- The Originals(Vampyyrien sukua), sarja kertoo alkuperäisistä vampyyreistä ja heidän elämistään 1000 vuoden varrelta

- The 100(Eloonjääneet), maapallon elinkelpoisuutta epäillään joten avaruusasemat lähettävät 100 nuorta selvittämään asian..

- The Vampire Diaries(Vampyyripäiväkirjat), kaksi vampyyri veljestä kiinnostuvat kaksoisolennosta joka tuo heille hankaluuksia kuolemattomaan elämään.

- Pretty Little Liars(Valehtelevat Viettelijät), neljä ystävystä menettävät läheisen ihmisen ja A niminen henkilö tulee sekoittamaan heitä.

- Reign(Valtiatar), skotlantilainen lapsikuningatar Maria joutuu naimisiin Ranskan tuleva kuninkaan kanssa. Juonittelut ja poliittiset ongelmat tulevat pilaamaan kaiken.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa