Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Toimari järjestää Joulutapahtuman, jossa jaetaan ulkovaatteita, elintarvikkeita ja pesuaineita tarvitseville. Jos sinulla on jemmassa vaatteita, joista voisi olla iloa jollekin toiselle, niitä voi viedä nyt Toimariin. Lahjoitustavara voi olla muutakin kuin vaatetta, esimerkiksi me täällä somediassa askartelimme joulukortteja :) Joulukortteja voi tulla tekemään vielä lisää keskiviikkona ja torstaina nuortentila Spottiin.

Joulutapahtuma pidetään perjantaina 22.12. säästä riippuen joko ulkona tai sisällä. Tapahtumassa glögitarjoilu ja siellä jaetaan ulkovaatteita 10-12 välisenä aikana. Elintarvikejako on klo 11.30 ja siellä jaetaan samalla elintarvikepusseja, joissa on myös hygieniatuotteita ja joulukortteja. Livemusiikkia on tapahtumassa klo.10 alkaen.

Hyvinkään Toimari ry on toiminut vuodesta 1991 lähtien vähäosaisten ja syrjäytyneiden parissa. Toimari ry on Sininauhaliiton jäsenjärjestö, voittoa tavoittelematon ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys.

Muuta tietoa Toimarista:

Käyntiosoite Teollisuuskatu 8 ( sisäpiha), 05800 Hyvinkää.

Päiväkeskus ja kirpputori ( tavaran vastaanotto) Ma-to 9-13 ja pe 9-12.

Elintarvikejakelu perjantaisin 11.30. Kelakortti ja vaihtomuovipussi

mukaan.

Leipähuone avoinna 11-18.

Tutustumispäivä keskiviikkoisin klo.13.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa