Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Nuori Kulttuuri Sounds -aluetapahtumia järjestetään helmi-huhtikuussa eri puolella Suomea. "Kuumakuntien" Sounds 2018 aluekarsinta järjestetään Hyvinkään kaupungintalolla lauantaina 3.3.2018.

Hyvinkäällä järjestettävään karsintaan voivat osallistua 10-20 –vuotiaat nuoret Hyvinkäältä, Tuusulasta, Keravalta, Järvenpäästä, Vihdistä, Pornaisista, Mäntsälästä ja Nurmijärveltä. Ilmoittautumiset tehdään >>täältä<< (Ilmoittautumisaikaa 16.2.2018 saakka.)

Muiden aluetapahtumien ilmoittautumistiedot löytyvät >>täältä<<

Aluekarsinnassa nuorten ryhmät esiintyvät yleisölle, mutta myös raadille, joka koostuu musiikkialan ammattilaisista. Raati antaa palautetta esityksistä ja valitsee jatkoon muutaman ryhmän, jotka pääsevät osallistumaan keväällä Mikkelissä valtakunnalliseen Nuori Kulttuuri tapahtumaan 25.-27.5.2018. Valtakunnallisessa tapahtumassa ammattiraati valitsee parhaan esityksen!

Bändi kellarissa vai jamit kaveriporukalla, hyvät riimit vai hyvät feelingit? Ei tartte olla paras, kuha uskaltaa tulla paikalle. Kaikki alkaa ilmoittautumisesta... tai no oikeastaan siitä, että musiikki on sun juttu! :)

Lisätietoa Hyvinkään tapahtumasta saat kysymällä sp. osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa