Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Netflix

Tämän kuukauden lempi sarjani netflixistä on ollut "Vampyyrin Päiväkirjat". Jos totta puhutaan inhosin koko sarjaa. Sarjan parhaimmat kohdat olivat lukuisat vatsalihakset ja toiminta kohtaukset, mutta katsoin sarjaa, koska sarjassa oli paljon kausia ja jaksot olivat pitkiä. Teen sarjasta myöhemmin arvostelun/esittelyn, kun netflixiin saapuu loput kaudet sarjasta.

Kosmetiikka

Tämän kuukauden lempi kosmetiikka tuote on ehdottomasti Axen "Bosdyspray" tuotteista deodorantti värissä vaaleanpunainen. Se on kätevän kokoinen, joka helpottaa tuotteen kantamista kassissa. Siinä on myös hauska mekanismi, joka tuo pientä piristystä arkeen. Kyseinen deodorantti maksoi Prismassa noin. 3,90€.

Sovellukset

Tämän kuukauden lempi sovellukseni on ehdottomasti Google Maps, koska olen tämän kuukauden aikana joutunut suunnistamaan paikkoihin, mihin en olisi päässyt ilman Google Mapsia. Lisäksi sovelluksesta on ollut minulle suuri apu maantiedon työssäni.

Musiikki

Tämän kuukauden lempi soittimeni on uusin kitarani. Siinä on metalli kielet ja sen voi yhdistää kaiuttimiin, joka in tehnyt musiikin soittamisesta kiinnostavampaa, hauskempaa ja kehittävämpää. Uskaltaisinpa jopa sanoa, että tämän kyseisen kitaran ostettua kitaran soiton opetteluni mullistui. Ei ole vielä mitään negatiivista sanottavaa kyseisestä kitarasta.

- Tessa-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa