Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Kävin katsomassa pääsiäisenä elokuvan Ready Player One. Elokuva perustuu Ernest Clinen samannimiseen romaaniin. Elokuva oli ihan hyvä. Elokuva oli selvästi tarkoitettu videopelien pelaajille.

Elokuvan ohjasi Steven Spielberg ja elokuvaa tähdittävät uusimmasta X-Menistä tuttu Tye Sheridan (Wade Watts/Parzival), kaunis brittiläinen Olivia Cooke (Samantha Cook/Art3mis), vuonna 2019 nähtävässä Captain Marvelissa näyttelevä Ben Mendelsohn (Nolan Sorrento), ääninäyttelijänä elokuvissa Näin koulutat lohikäärmeesi 1&2 näyttelevä T.J.Miller (i-R0k), uusimmissa Star Trekeistä tuttu Simon Pegg (Ogden Morrow/Kuraattori), sekä moni muu näyttelijä.

Antaisin elokuvalle 3,5/5. Elokuva oli "ihan perus" elokuva. Se (elokuva) ei herättänyt tunteita tai jättänyt mieleeni ajatuksia ja/tai hämmennystä. En osaa arvostella tätä elokuvaa sen enempään, sillä nukuin osan elokuvasta, koska en kuulunut elokuvan katsojakohde ryhmään selvästikään.

-Tessa-

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa