Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Matias Hyvinkäältä päätti tarttua munteko –videohaasteeseen ja muuttaa maailmaa! Meidän jokaisen pienillä ja suurilla teoilla on merkitystä niin itselle, läheisille kuin koko yhteiskunnalle.

Miksikö tein just tollasen videon?

Halusin tehdä >>visuaalisesti erottuvan videon<< mikä tuli aika luonnostaan mun oman toteutustyylin kautta. Halusin säilyttää tässä sellaisen helposti samaistuttavan ironisen vivahteen, sillä se tuntui itselle enemmän aidolta ja luontevalta ja uppoaa varmaan saman henkisiin ihmisiin. Videolla en oikeastaan tuo mitään omaperäisiä ideoita, mutta toimitan ne eri tavalla. Se kiertää sen paasausdefenssin mikä tulee, jos osotellaan ihmisiä erilaisilla velvollisuuksien sormella, jos tuntuu että se sormi ei oo kotosin yhtää samasta maailmasta.

Eniten mua kiinnostaa se, että mikä mua itseä kiinnostaa ja mikä muhun toimii ja uskon et sen kautta opin parhaiten tien myös mikä toimii muihin. Ekologiset valinnat on itselle tärkeitä koska ne vaikuttaa toiminnan kautta kestävästi kehitykseen ja ottaa hieman vastuuta siitä, että kuluttaa ylipäätään on olemassa tässä maailmassa kaikkien juttujen kanssa.

Käy äänestämässä mieleistäsi videota painamalla sydäntä täältä. Kerro myös mikä on sinun maailmaa muuttava tekosi, tee siitä video ja osallistu haasteeseen – voit tienata 1500 €!

-Kiira-

 

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa