Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Päivä enne Cledoksen haastattelua oli kiireinen ja mutkikas, mutta koulusta päästyä kotiin oli jo kiire junaan, mutta kiireessä jäi minulta kamerani akku kotiin, mutta onneksi Miia tarjoutui kuvaajaksi, mistä alkoikin minun ja Miian yhteinen kaveruuden taival, josta olen TODELLA kiitollinen, sillä jos minulla on huolia tai minusta tuntuu siltä, että minun täytyy jutella jostain, Miian on yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka tulee minulle mieleen. Lisää tietoa päivän kulusta ja haastattelusta, sekä itse haastattelun pääset kuuntelemaan SoundCloudista, sillä se on nyt kuunneltavissa podcastina!

 

Minkälainen olit peruskoulu ikäisenä (yläasteella)?

-Yläasteella? Nooh, öö mä veikkaan et sillai aik samallainen kun oon nykyään. Mä erotuin muista aika paljon sillee, koska must jotenki tuntu et mä en oo ihan samanlainen kun muut. Mul oli jotenkin plääni tai sillee et mä jotenkin tiesin et mä haluun tehä jotakin tulevaisuudessa enkä niitä perusjuttuja mitä monet muut haluu niin ehkä, jotenkin erotuin muista.

Valvotko mielelläsi myöhään?

-No en mielellään mut se aina tapahtuu sillee yleensä duunin parissa. En mä välttämättä halua aina valvoo, mut joskus tapahtuu.

Mikä on kauneinta ja inhottavinta, mitä sinulle on sanottu?

-Ai vai mitä mulle on sanottu?mm..tää on vaikee mulle on sanottu tosi paljon kauniita asioita varmaa et mä on komee (narahdusta) no ei vaa emmä tiiä, öö..inhottavinta (kysyy kaverilta) Mikä on inhottavinta, mitä oot sanonu mulle äijä? (Kaveri vastaa ja Cledos sanoo) Tää äijä haukku mua Pikku Cledoksi, se on ärsyttävää.

Lisää haastattelusta pääset kuuntelemaan SoundCloudista.

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa