Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

16.6. toteutunutta Hyvinkääläistä Hypeconia oli järjestämässä noin kolmekymmentä vapaaehtoista nuorta. Vapaaehtoisten lisäksi paikalla oli useita ohjelmanpitäjiä, jotka rikastuttivat päivää tarjoamalla kävijöille mahdollisuuksia tutustua mm. anime- ja peliharrastuksiin.

Tapahtumaa organisoineen Jennin mieleen jäi päivästä erityisesti piha-alueen hyvä meininki ja K-pop tanssit. ”Hypeconin tekevät kävijät, sekä jokainen järjestämiseen osallistunut. Kiitos onnistuneesta päivästä kuuluu kaikille osallistuneille!”.

Tänä vuonna Hypeconissa oli noin 3250 kävijää, joka on jälleen enemmän kuin edellisenä vuonna. Nuorisopalveluilta toivotaankin, että tapatuma on tullut jäädäkseen ja yhä useammat nuoret lähtevät mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä.

Mikäli et päässyt kelkkaan tänä vuonna, mutta haluaisit nähdä, kokea ja olla osana seuraavan vuoden tapahtumaa, ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso Roosan tekemä video tapahtumasta tästä, tai alta:

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa