Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Red Carpet 2018 leffafestareilla nähtiin yhteensä kahdeksan nuorten toteuttamaa lyhytelokuvaa. Projekteista suurin oli Yhteys, jota tehtiin säännöllisesti viikoittain maaliskuusta 2017 alkaen.

*Tähdellä merkityt elokuvat sisältävät materiaalia joka ei sovellu lapsille eikä herkimmille katsojille*

*Yhteys –elokuvan & Making-of:in lisäksi Red Carpetin valkokankaalla nähtiin *Paha kuosi, Vapaapäivä, *Apartment 27, Brgr, *Panttivanki & *FIDSGETS SPINNERS' CLUB. Elokuvat ovat kokonaisuudessaan nuorten itsensä käsikirjoittamia ja toteuttamia. Projekteihin osallistui kaiken kaikkiaan 43 nuorta, lisäksi elokuvien taustajoukoista löytyi useita organisaatioita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

 

Alkaneena vuonna nuorten Red Carpettiin voi jälleen osallistua useammalla eri tavalla:

Yli 11 –vuotiaille suunnattu elokuvakerho käynnistyy 14.1. alkaen maanantaisin klo 16-18 Nuorisotalo Sillassa. Ilmoittautuminen elokuvakerhoon tapahtuu ottamalla yhteyttä Villeen 0407062535, tai Hennaan 0405460407 – tai tulemalla paikalle.

Täysi-ikäisten, alle 29 -vuotiaiden valmiita elokuvia ja/tai elokuvaideoita vastaanotetaan linkkien ja käsikirjoitusten muodossa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., otsikoksi: RC2019 + oman projektin nimi. Keskeneräisten, tai vasta suunnitteilla olevien elokuvien tekemiseen on mahdollista saada teknistä tukea, lainakalustoa, sekä editointi- ja jälkikäsittelyapua. Valmiit elokuvat kannattaa lähettää hyvissä ajoin, sillä esityspaikkoja on rajallisesti.

 

Nuorten elokuvia Red Carpettiin 2019 -yhteistyössä ovat mukana Hyvinkään Kaupunki, Hyvinkään Nuorisopalvelut ja Lisää(so)Mediaa! –hanke, Hyria Säätiö, sekä tietenkin Red Carpet.

 

Osallistuminen on maksutonta, tervetuloa!

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa