Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Hygezine on verkkolehti, jonka toimii osana Somedia-hanketta. Toimituksen tapaamisia järjestetään maanantai-iltaisin klo 18.00-20.30 Nuorisotalo Sillassa, sekä tarpeen ja toiveen tullen myös muina aikoina. Toiminta on ikärajatonta, mutta suunnattu 13–29 -vuotiaille.

Mukaan ryhmään pääset tulemalla paikalle, tai ottamalla yhteyttä Villeen p.040 7062535. :)

Toimituksen yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Meitä voi seurata myös Instagramissa, YouTubessa & Facessa, radio-ohjelmia löytyy SoundCloudista ja Livelähetyksiä voi kuunnella täältä.

Toimituksessa mukana olevat nuoret saavat jäsenkortin, jolla saa erilaisia etuja sekä alennuksia nettilehden yhteistyökumppaneilta. Nuorilla toimittajilla on myös mahdollisuus päästä ilmaiseksi erilaisiin näytöksiin ja esityksiin juttukeikoilla ollessaan. Toiminnassa voi olla mukana, vaikka ei pääsisi tapaamisiin säännöllisesti. Mukaan lähteäkseen ei myöskään tarvitse etukäteen osata mitään erityistä, kiinnostus asiaa kohtaan riittää.

LiveRadio02WEB

Täällä on hyvä ja hauska ilmapiiri. Ihmiset ovat mukavia, ja yleensä aina iloisia. Täällä voit tehdä radiota, verkkolehteä tai toteuttaa itseäsi muulla luovalla tavalla. Kaikki ovat tervetulleita, ja juuri sellaisina kuin ovat. Pientä hiukopalaakin on tarjolla pitkän koulupäivän raataneille. (Hyvää on). Nuorten mielipiteitä kuunnellaan hyvin ja jos haluat tehdä jutun kissoista, niin eiköhän sekin onnistu. Paikka on mukava ja viihtyisä, ja tilaakin on reilusti. Laitteitakin on riittävästi editointiin ja lehtijuttujen tekemiseen, ja tarvittaessa voi tuoda omankin läppärin. Ohjaaja on osaava ja erittäin mukava :) En keksi mitään moitittavaa. Somedia on parasta! 

- Henriikka -

 

Nuorisopalveluiden tietosuojakäytännöt

Me nuorisopalveluissa haluamme turvata sinun tietosi. Yksityisyytesi on tärkeää sekä sinulle että meille. Haluamme kertoa sinulle tietoihisi liittyvästä tietojen käsittelystä, jotta näiden tietojen käsittely olisi läpinäkyvää. Käsittelemme tietojasi vain käsittelyperusteen mukaisiin toimintoihin.

 

Hanketoimintaan osallistuvilta keräämme tyypillisimmin seuraavat tiedot:

Nuoren tiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Alle 18 –vuotiailta myös huoltajan tiedot: sukunimi, etunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

 

Nuorisopalveluiden retket, leirit ja tapahtumat

Osaan Nuorisopalveluiden retkistä, leireistä ja tapahtumista on ennakkoilmoittautuminen, jolloin kerätään seuraavat tiedot:

Nuoren tiedot: sukunimi, etunimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Huoltajan tiedot: sukunimi, etunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

 

Miksi keräämme

Keräämme tietoja sinulta huolehtiaksemme ohjaustoimintamme turvallisuudesta. Keräämme alle 18 –vuotiailta myös huoltajien yhteystiedot voidaksemme olla tarvittaessa yhteydessä huoltajiin nuoria koskevissa asioissa. Joihinkin retkiin, leireihin ja tapahtumiin osallistuminen toteutuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Näihin toimintoihin liittyen kerätään huoltajien yhteystiedot, jotta voimme varmistaa huoltajan suostumuksen nuorten osallistumiselle.

Tietojen avulla voimme myös ilmoittaa, mikäli näihin toimintoihin tulee muutoksia.

 

Missä tietoja käsitellään

- Nuorisopalveluiden toimintoja varten kerättyjä tietoja käsitellään vain niihin tarkoitetuissa tiloissa. Tietoja käsitellään ensisijaisesti paperilomakkeina (yhteystietolomake Nupa-korttia tai toimintaan osallistumista varten).

- Nuorisotalo Sillan kävijöihin liittyvät tiedot säilytetään lukitussa kaapissa Sillan toimistotiloissa, ja niitä käsitellään ainoastaan Sillan toimistotiloissa.

- Tietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla on työtehtäviin liittyvä oikeus käsitellä tietoja. Emme käytä tietoja mihinkään muihin tarkoituksiin kuten markkinointiin, ellei siihen ole saatu erillistä suostumusta.

- Tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön.

- Nuorta tai huoltajaa koskevat yhteystietolomakkeet laitetaan silppuriin, jos asiakas haluaa poistaa tietonsa. Muuten tietoja säilytetään niihin liittyvän asiakkuuden jatkumisen ajan. 

 

Tietojen sähköinen keruu

Tällä hetkellä nuorisopalveluissa ei ole käytössä sähköistä tietojenkeruuta, vaan tiedot kerätään paperilomakkeina.

Lisää Hyvinkään tietosuojakäytännöistä ja rekisteröidyn oikeuksista: https://www.hyvinkaa.fi/muut-sivut/tietosuoja/

 

Lisätietoja:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

Nuoriso-ohjaaja Ville Uurainen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 040 706 2535

Logo Iso MustatTekstitWEB

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa