Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Hygezine on verkkolehti, jonka toimii osana Somedia-ryhmää. Face-to-face kokoontumisia järjestetään maanantai-iltaisin klo 17.00-19.30 nuorisotalo Sillassa, sekä tarpeen ja toiveen tullen myös muina aikoina. Somedia toimii päivittäin myös WhatsAppissa, mukaan ryhmään pääset ottamalla yhteyttä Taiviin p.040 674 0374 tai laittamalla s.postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Meitä voi seurata myös Instagramissa, YouTubessa & Facessa, radio-ohjelmia löytyy SoundCloudista ja Livelähetyksiä voi kuunnella täältä.

Toimituksessa mukana olevat nuoret saavat jäsenkortin, jolla saa erilaisia etuja sekä alennuksia nettilehden yhteistyökumppaneilta. Nuorilla toimittajilla on myös mahdollisuus päästä ilmaiseksi erilaisiin näytöksiin ja esityksiin juttukeikoilla ollessaan. Toiminnassa voi olla mukana, vaikka ei pääsisi tapaamisiin säännöllisesti. Mukaan lähteäkseen ei myöskään tarvitse etukäteen osata mitään erityistä, kiinnostus asiaa kohtaan riittää. J

Täällä on hyvä ja hauska ilmapiiri. Ihmiset ovat mukavia, ja yleensä aina iloisia. Täällä voit tehdä radiota, verkkolehteä tai toteuttaa itseäsi muulla luovalla tavalla. Kaikki ovat tervetulleita, ja juuri sellaisina kuin ovat. Pientä hiukopalaakin on tarjolla pitkän koulupäivän raataneille. (Hyvää on). Nuorten mielipiteitä kuunnellaan hyvin ja jos haluat tehdä jutun kissoista, niin eiköhän sekin onnistu. Paikka on mukava ja viihtyisä, ja tilaakin on reilusti. Laitteitakin on riittävästi editointiin ja lehtijuttujen tekemiseen, ja tarvittaessa voi tuoda omankin läppärin. Ohjaaja on osaava ja erittäin mukava :) En keksi mitään moitittavaa. Somedia on parasta! 

- Henriikka-LiveRadio02WEB

Lisätietoja:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai

Hankekoordinaattori Taivi Toikka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / p. 040 674 0374

 

 

 

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa