Hygezine logoWeb

donthavetoB web

Huom! Sinulla on käytössäsi Internet Explorerin vanha versio. Tämä nettilehti on optimoitu Explorerin uudemmille versioille. Suosittelemme selaimen päivitystä myös tietoturvasyistä.

Hyvinkäällä jo perinteeksi muodostunut kesätapahtuma on täällä taas! Sun Dance Day on koko perheen riemukas, ilmainen ja päihteetön musiikkitapahtuma, joka pidetään kirjastoaukiolla 18.8.2018!

Artisteina Elias Kaskinen & Päivän sankarit, Mäkki ja Jarspis.

Tiesitkö että…

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit on vuonna 2010 perustettu suomalainen pop-rockyhtye. Yhtyeen ensimmäinen single ja musiikkivideo Sano se mulle julkaistiin 15. marraskuuta 2013 & bändin esikoisalbumi julkaistiin elokuussa 2015.

Mäkki julkaisi 2017 singlet Mixet tahdo sekä Zoomaa, joista ensimmäinen nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen listan sijalle 2. Mixet tahdo on myynnillisesti ylittänyt platinarajan. Mäkki on uransa aikana saavuttanut yhteensä 16 kultalevyä sekä 9 platinalevyä.

Jarspis - Hikipinko, sarjisnörtti ja rettelöitsijä paiskaavat kättä tässä tiukassa paketissa mukaansa tempaavaa reipasta ja raikasta punkrockia.

Luvassa on monenlaista, sillä tapahtumassa Tivoli Sariola levittäytyy Kauppatorilta myös Willantorille neljän laitteen voimin. Kauppakeskus Willan tarjoamaan Eläinkaruselliin on ilmainen pääsy. Muihin laitteisiin pääsee Tivolin rannekkeilla tai kertalipuilla. Lipunmyyntikojun löydät myös Willantorilta.

Lisäksi Willantorilla on kello 17 – 20 Hyvinkään Seudun Urheilijoiden rakentama temppurata. Radalla voi testata ketteryyttä ja nopeutta leikkimielisesti tai osallistua kennoajanotolla kilpailuun. Illan paras tyttö / poika -ajalle on luvassa palkinto.

Pieniä ohjelmallisia tuokioita järjestävät lisäksi Hyrita rivitanssijat / lasten ryhmä, Tanssikeskus Element ja Willan nuorisoteatteri.  Ohjelmatuokiot säävarauksella Willantorilla tai Roberts’ Coffeen lavalla.  Seuraa tarkempia aikatauluja.

Tervetuloa mukaan hauskanpitoon!

Amppari pelkka WEB

TK mediatalo - Asiakaslehti verkossa